Prvi ocijenite ta proizvod!

Fresko vakuumska posuda, 0,9 litre

Fresko vakuumska posuda volumena 0,9 litre je namijenjena spremanju manjih zalogaja, umaka i voća kod kuće ili na izletu. Spremnik za hranu se čvrsto zatvara. Možete ga vakuumirati ručnom ili električnom Status pumpom.

8.80 (66,30 kn)

-
+
iNajniža cijena u zadnjih 30 dana:  ( kn)
Besplatna dostava za narudžbe iznad 66.36 (499,99 kn)
Brza dostava

Sigurna kupnja uz MasterCard ID Check, Visa Secure i PayPal secure.

14-dnevno jamstvo zadovoljstva
Garantiramo bezbrižnu kupnju, ukoliko niste 100% zadovoljni proizvodima, možete nam ih vratiti u roku od 14 dana.
Pohranjivanje u zamrzivaču
Materijal bez BPA
Upotreba u mikrovalnoj pećnici (do 2 min bez poklopca)
Pranje u perilici posuđa
Maksimalno iskorišten prostor
Slaganje jedne u drugu
Jednostavna upotreba
Svakodnevno pohranjivanje hrane

Garancija

2-5 godina garancije na proizvode.

Ušteda

Uštedite do 300 € godišnje.

Svježina

Namirnice ostanu svježe 4x duže.

Podrijetlo

90 % proizvoda je proizvedenih u Sloveniji.

Prodaja

Prodaja u 40 država svijeta.

Opis

Fresko posuda za vakuumiranje zapremnine 0,9 litre je namijenjena za vakuumsko pakiranje voća, povrća, gotovih jela i ostataka hrane. Možete ju neprepusno zatvoriti jednostavnim pritiskom poklopca na posudu. Ako vakuum pumpom ispumpate zrak, svježinu namirnica produžite za do četiri puta.

Zašto vakuumirati i kako djeluje vakuum?

Vakuum u posudi ili vrećice kreirate tako da ispumpate zrak (ručnom pumpicom ili vakumirkom). Time se uklanja kisik i usporava oksidacija. Smanjuje se razvoj bakterija i plijesni, a hrana dulje ostaje korisna i svježa.

Vakuumsko pakiranje najprirodniji način produljenja postojanosti namirnica, jer ne utječe na okus i strukturu namirnica poput sušenja ili konzerviranja.

fresko posude za pohranjivanje hrane
Vakuumske posude su odlične za pripremu tjednih obroka unaprijed.

Priprema obroka unaprijed – meal prep

Svakodnevnu pripremu obroka si možete olakšati i ubrzati uz malo organizacije i pripreme unaprijed. Sastojke narežite i spremite u Fresko vakuumske posude kako se ne bi osušili i izgubili hranjivu vrijednost. Za vrijeme ručka ili večere samo skuhajte, ispečete i poslužite. Na taj način nećete gubiti vrijeme na čišćenje salate, rezanje luka, pacanje mesa i sl. Obrok će biti gotov u pola manje vremena.

Drugi način je da jela skuhate ili ispečete unaprijed te juhe, umake, rižu, meso ili ribu pohranite po porcijama u vakuumske posude. Takva jela možete ponijeti na posao i samo ih podgrijati u mikrovalnoj pećnici.

Zašto kupiti Fresko vakuumsku posudu 0,9 litre?

Fresko posuda je izrađena od polipropilena, poklopci su stakleni. Polipropilen je lagan i otporan materijal pa hranu pohranjenu u Fresko vakuumskim posudama možete ponijeti sa sobom na izlet ili planinarenje. Poklopci Fresco posuda su stakleni i potpuno prozirni. To vam omogućuje da brzo provjerite pohranjenu hranu bez otvaranja spremnika.

Upotreba – video upute

Korištenje vakuumskih spremnika je jednostavno. Za vakumiranje vam je potrebna Status vakuumska pumpica ili vakuumski aparat.

Odabrane namirnice stavite u posudu i pokrijte odgovarajućim poklopcem. Uvjerite se da je ventil poklopca u podignutom položaju. Prije vakuumiranja pritisnite ventil dolje i posudu vakuumirajte. Ručnu pumpicu namjestite oko ventila na poklopcu i izvucite zrak. Broj potega ovisi o punosti posude i vrsti namirnice. Ako za vakuumiranje koristite električnu pumpicu, onda ju samo namjestite na poklopac i stisnite tipku. Uređaj se automatski zaustavlja kad postigne primjeren podtlak. Fresko posude možete zavakuumirati i vakuumskim aparatom Status.

Fresko posude možete čuvati u hladnjaku ili zamrzivaču. Prije otvaranja nježno povucite ventil prema gore da popustite vakuum.

U Statusu smo posebnu pozornost posvetili i silikonskim brtvama. Brtva Fresko posude je fiksno pričvrščena na stakleni poklopac. Za vas to znači da smeće i komadići hrane neće dospjeti ispod brtvila i da vam brtve neće otpadati s poklopca.

fresko brtva na poklopcu
Fiksno pričvrščena brtva za jednostavnije čišćenje i bolju higijenu.

Raznolika upotreba vakuumskih posuda

Fresko posude su primjerene za:

  • spremanje namirnica doma,
  • nošenje obroka na posao ili izlet,
  • meal prep – pripremu obroka unaprijed.
status fresko
Fresko posude su sigurne za prenošenje tekućih namirnica.

Čišćenje i održavanje

Fresko posude i poklopce možete prati u perilici posuđa u gornjoj košari.

Raspoloživi setovi i volumeni

Fresko vakuumske posude su dostupne u četiri volumena: 0,5 l, 0,9 l, 1,4 l i 2,3 l. Možete ih kupiti pojedinačno ili u 4-dijelnom setu bez pumpice ili u 5-dijelnom setu s ručnom vakum pumpom.

Mišljenje korisnika

Još nema recenzija.

Napišite svoje mišljenje.

Vaše mišljenje nam puno znači, zato će nam biti drago, ako nam javite svoje zadovoljstvo s proizvodom. Tako ćete pomoći nama i savjetovati drugim korisnicima.

Napišite Ocjenu.

Dodatne informacije

Boja

lila, losos, mint

Možda će vam se također svidjeti…

Korisniki, koji su pogledali taj proizvod, su pogledali i