Opis
Kako spriječiti brzo kvarenje opranoga i narezanoga povrća i svježeg mesa? Upotrijebe umetak za vakuumsku posudu koji će odvojiti namirnice od tekućine.
Vakuumsko pohranjivanje produži postojanost povrća, voća i mesa
Odstranjivanjem zraka s vakuumskom pumpom odstranite kisik, koji je uz temperaturu i vlagu najvažniji čimbenik kvarenja hrane. Pohranjivanje vakuumiranih namirnica u hladnjaku spriječi utjecaj temperature, tako vam ostane samo još problem vlage. U slučaju vakuumskog pohranjivanja vlažnih ili netom opranih namirnica preporučamo upotrebu podložaka za cijeđenje koji odvoje namirnicu od suvišne tekućine.
Primjeri upotrebe cjedila za srednje pravokutne vakuumske posude
Pravokutni podlošci su idealno rješenje za pohranjivanje:
- svježeg mesa, koje neće dobiti neugodan miris zbog stajanja u iscijeđenim sokovima;
- očišćene zelene salate, koja će ostati svježa više vremena i neće pocrnjeti zbog suvišne vode;
- narezanog voća, koje neće postati razmočeno i kašasto.
Pravokutna cjedila možete koristiti i za srednje Full tritan vakuumske posude volumena 1,4 i 2 litre.
Umetak za vakuumsku posudu: čišćenje
Cjedila su primjerena za ručno i strojno pranje.
Materijal
Podlošci su izrađeni od polipropilena, koji je bez BPA i odobren za upotrebu s hranom.
Za 3- i 4, 5-litarske posude koristite veće umetke.
bobo.privat (Potvrđen vlasnik) –
Odličan dodatak posudama.Najviše mi se sviđaBez ovog dodatka ne bi ni trebalo pohranjivati i čuvati namirnice u posudama. Ne mogu reći da je "odličan proizvod" obzirom da je cjedilo "običan komad plastike", ali da bi ga trebalo obavezno uzeti uz kupovinu posude, da! Šteta što ne postoje cjedila za sve veličine posuda.Proizvod preporučam drugimaDaProizvod koristim…