Opis
Kako najbolje pohraniti svježe meso i netom oprano voće i povrće? Upotrijebite pravokutno cjedilo za vakuumsku posudu i spriječite doticaj hrane sa suvišnom tekućinom.
Vakuumsko pohranjivanje sprečava oksidaciju
S vakuumiranjem i pohranjivanjem namirnica u hladnjaku odstranite dva važna faktora, koja uzrokuju propadanje namirnica – kisik i temperaturu. S upotrebom cijedila u vakuumskim posudama uklonite još vlagu te tako spriječite gnjiljenje i kvarenje pohranjenih namirnica. S upotrebom podložaka se sva voda odcijedi, hrana ostane na suhom te je zato duže vremena kvalitetna i ukusna.
Cijedilo + pregrade
Cjedilu su dodane još dvije pregrade s kojima možete 3- ili 4,5-litarsku vakuumsku posudu podijeliti na dva odnosno tri dijela te pohraniti različite vrste hrane odjednom – kruh, salama i sir ili rikola, paradajz i luk. Opcija imate puno jer se arome u vakuumu ne šire, zato pohranjene namirnice neće preuzimati drugih aroma.
Upotrijebite pravokutna cjedila i pregrade za pohranjivanje različitih namirnica u jednoj posudi
Iskoristite najveće vakuumske posude za pohranjivanje više manjih namirnica odjednom i maksimalno iskoristite raspoloživi prostor u hladnjaku.
- Zapakirajte užinu za na posao ili na izlet – pecivo, sir i narezana jabuka.
- Odvojite različite vrste salate – rikola, matovilac i maslačak.
- Produžite postojanost svježeg začinskog bilja – peršin, bazilika i timijan.
- Iznenadite mališane s raznolikim grickalicama – čips, flips i pereci.
- Odvojite različite vrste mesa za žar – piletina i svinjetina.
Pravokutno cjedilo za vakuumsku posudu – čišćenje
Cjedila s pregradama možete prati ručno ili u perilici suđa.
Materijal
Podlošci za cijeđenje i pregrade su od polipropilena, koji je bez BPA i siguran za upotrebu s prehrambenim proizvodima.
Mišljenje korisnika
Još nema recenzija.