Opis
Kako pohraniti vlažne namirnice da ne stoje u vodi i počnu gnjiti? Na dnu posuda, upotrijebite cjedilo za vakuumsku posudu. Pogledajte, zašto preporučujemo vakuumsko pohranjivanje.
Cjedila spriječe kvarenje hrane koje uzrokuje stajanje u suvišnoj tekućini
Temperatura, vlaga i kisik su glavni čimbenici, potrebni za razvoj mikroorganizama, koji uzrokuju kvarenje hrane. Vakuumiranjem i pohranjivanjem u hladnjaku eliminirate kisik i temperaturu, a s upotrebom podloška za cijeđenje odstranite još i vlagu.
Cjedilo za vakuumsku posudu – upotreba
Upotrijebite podloške za cijeđenje pri pohranjivanju vlažnih ili svježe opranih namirnica da spriječite ubrzano propadanje hrane zbog suvišne vlage.
- Pohranite rikolu, matovilac ili maslačak u 1,5-litarskoj okrugloj posudi i upotrijebite podstavak da spriječite gnjiljenje salate.
- Svježe oprane borovnice, jagode i ostalo sitno voće će zahvaljujući vakuumskom pohranjivanju u okrugloj vakuumskoj posudi volumena 0,75 l biti punog okusa, aroma i vitamina.
Čišćenje
Cjedila operite ručno ili u perilici posuđa.
Materijal
Podlošci za cijeđenje su od polipropilena koji je bez BPA i siguran za pohranjivanje hrane.
Mišljenje korisnika
Još nema recenzija.